Leadgeneratie

Potentiële klanten zijn er in overvloed, maar weten zij u te vinden? Nemo Media zorgt ervoor dat u in contact komt met diegenen die naar uw diensten of producten op zoek zijn. Binnen ons uitgebreide netwerk brengen wij uw product of dienst bij een grote doelgroep geïnteresseerden onder de aandacht. Onze online op maat campagnes leveren waardevolle leads voor u op, waarbij u alleen afrekent op basis van cost per lead.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk. Afhankelijk van uw doelstellingen bepaalt Nemo Media welk campagnetraject voor u geschikt is. Om een optimaal resultaat te bereiken kunt u desgewenst ondersteuning krijgen bij het ontwikkelen van het materiaal. Loopt de campagne eenmaal, dan monitoren wij nauwgezet de voortgang ervan en sturen bij waar nodig. Na afloop nemen we de campagneresultaten met u door en adviseren u over de opvolging ervan.

Zoekt u naar direct sales, afspraken, nieuwe donateurs of wilt u uw bestaande database uitbreiden, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt ons ook bellen op 071 –2600214.