Social Media

Social media is een belangrijker onderdeel voor zoekmachine marketing, daarom houden wij bij Nemo Media de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Deze internet toepassing biedt als complementaire dienst tal van kansen en daar spelen wij graag voor u op in.

Wat is social media?

Social media is een verzamelnaam van online platformen waar veel communicatie over en weer plaatsvindt. Groepen mensen wisselen van gedachten over onderwerpen die zij belangrijk vinden. Niet alleen in de vorm van tekst, maar ook met geluid (muziek, podcasts) en beeld (fotografie, video). Bekende voorbeelden van social media zijn weblogs, Instagram, Pinterest, sociale netwerken als Facebook en Linkedln en diensten als Twitter.

Actief bezig zijn met social media is een vorm van online marketing wat de laatste jaren een steeds waardevollere en belangrijke rol heeft gekregen. Als bedrijf bent u optimaal zichtbaar en bouwt u aan een intensieve relatie met uw doelgroep.

Waar kunt u social media bedrijfsmatig voor inzetten?

  • social media wordt veel gebruikt en staat centraal bij internetgebruik
  • direct communicatie kansen
  • social media levert nieuwe inzichten op
  • u geeft uw bedrijf een positief en modern karakter

Partner

Het doel van Nemo Media is het leveren van resultaat. Wij werken met een team van professionals op het gebied van social media. Voor meer informatie over onze partner kunt u kijken op de website van eFuture.

Wij bespreken graag met u waar de kansen van social media voor u kunnen liggen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Of bel ons op 071 – 2600214.