Zoekmachine marketing

Hoog scoren in zoekmachines zorgt voor meer relevante bezoekers en potentiële klanten op uw website. Een toppositie kunt u behalen door middel van zoekmachine optimalisatie. Hierbij begeleiden wij uw site naar een hoge positie binnen de zoekmachines. De zoekresultaten zijn erop gericht uw doelgroep kennis te laten maken met uw producten of diensten.
Is uw bedrijf online snel te vinden?
Om ervoor te zorgen dat u uw doelgroep bereikt, zijn topposities in zoekmachines van groot belang. Stel dat uw concurrent wel vindbaar is, maar u niet? Nemo Media draait deze rol graag om en helpt u uw concurrentie online een stapje voor te blijven. Onze ervaren seo specialisten hebben alle kennis in huis om uitstekende resultaten te boeken in de meest gebruikte zoekmachines, zoals: Google, Yahoo en Bing.
Een toppositie levert potentiële klanten
Het behalen van een toppositie in zoekmachines vergt een goede voorbereiding. Voordat wij voor u aan de slag gaan, maken we daarom eerst een uitgebreide analyse van de huidige situatie. Door onze werkwijze daarop aan te passen, weten wij het best mogelijke resultaat voor uw bedrijf te behalen.Zoekmachine optimalisatie is wat ons betreft echter geen eenmalige actie. Het behalen van een toppositie is de eerste stap. Het behouden daarvan is een doorlopend proces van controleren en verbeteren van uw site. Wij geloven in een lange termijn relatie en spelen voortdurend voor u in op de laatste ontwikkelingen in zoekmachines.
Het perfecte duo
Van alle internetgebruikers in Nederland gebruikt zeker 95% de zoekmachine Google. Door hoog te scoren in Google kunt u veel relevante bezoekers naar uw site halen. Wilt u serieus aan de slag met zoekmachine optimalisatie en iets meer investeren, dan zetten wij zoekmachine optimalisatie samen met Google AdWords voor u in. Uw positie zal nog sterker worden en u blijft uw concurrenten mijlenver voor.

 

Voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, kunt u contact met ons opnemen. Of bel ons op 071 –2600214.
de 3 pijlers van zoekmachine marketing; organische seo, optimalisatie, zoekmachine adverteren en conversie optimalisatie

de 3 pijlers van zoekmachine marketing